• 1. Гъвкавост
  2. Ефективност на разходите
  3. Контрол

  Увеличаване на IT персонала - BODY & TEAM LEASING

  Изградете своите висококвалифицирани IT - екипи за миг

  Ако се нуждаете от допълнителни умения, можете да добавите нашия персонал, който да Ви подкрепи във Вашите проекти за разработка на мобилни устройства, уеб или софтуер. Можем да покрием вашите IT изисквания във всеки обхват, да добавим, като предлагаме IT лица или екипи по лизингов модел в различни технологии.

  Ако се нуждаете от по-големи производствени сили, гъвкавост и искате да намалите разходите и риска, тогава Mercatus може да Ви предложи перфектната IT аутсорсинг услуга. Сега можете да развиете Вашия IT екип от софтуерни инженери много бързо.

  1. Ние внимателно ще проверим вашите IT изисквания

   и ще определим таланта, който Ви липсва. След това можем да преценим кой тип услуга Ви е необходима - краткосрочна или дългосрочна, въз основа на бизнес задачите.
  2. Нашите технически рекрутери

   ще изберат най-добирте кандидати, като ги проследят внимателно.
  3. Ние ще препоръчаме най-добрите IT експерти за Вашите интервюта

   Така решавате дали искате да започнете работа с одобрения кандидат.
  4. Mercatus осигурява внедряването на кандидата

   ние се грижим за всички формалности, които кандидатът изисква. Ние предоставяме административни услуги за всеки IT експерт, доставен до Вас.
  5. Платете само за завършената работа, която приемете.

  Предимства на тази IT аутсорсинг услуга:

  Предлагаме гъвкавост,

  тъй като нямате дългосрочни ангажименти. Можете лесно да увеличавате и намалявате своя IT екип, който може да работи от Вашето местоположение или от разстояние.

  По-нисък риск и намалено време за набиране на персонал

  С увеличаването на персонала можете бързо да наемете необходимия специалист и да държите ситуацията под свой контрол, а можете и да реагирате на всеки проблем много бързо.

  Ефективност на разходите

  Вие плащате само за необходимата завършена работа, когато имате нужда от нея и за очакваните умения в точното време. Намаляване на общите разходи за доставка. Ценообразуването се основава на модела на Time Material или фиксирана месечна цена.

  Корпоративно изравняване

  Пълен синхрон с членовете на Вашия екип и лесна интеграция с Вашите вътрешни процеси.

  Контрол

  IT-специалистите, които ние от Mercatus наемаме са напълно отдадени върху Вашите услуги и проекти. Като можете да ги управлявате през целия период.

  Пълна способност на структурата

  Мениджъри на проекти, консултанти, разработчици, тестери, аналитици и цели екипи.

  Свобода от ненужни правни процедури

  Ако желаете да се възползвате от тази услуга, ние ще поемем юридическата отговорност за офшорния екип. Подписване на договори, ведомости, счетоводство.

  Използването на този модел ще Ви спести време във формалностите и ще намали разходите Ви. Освен това процесът включва и трансфер на знания със строги мерки за SLA и качество за постигане на пълно съответствие.

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design