• 1. Mетодологии
  2. Маркетингов поглед
  3. Опит с клиенти


  Marketing Изследване & Проучвания

  Оценете потребителското си поведение, решения за покупка, репутация и лоялност

  Маркетинговите пазарни проучвания са най-ефективният метод за събиране на всякакъв вид пазарна информация. Такива изследвания позволяват задълбочен анализ на поведението и мотивацията на клиентите, решенията за покупка и лоялността към марката. Методът предлага представа за това как клиентите използват продуктите / услугите на компанията и как се оформят възприятията им.

  Ние помагаме на нашите клиенти да зададат правилните въпроси, за да идентифицират и дефинират пазарни възможности и проблеми; генериране, прецизиране и оценка на маркетинговите действия; следене за изпълнението на маркетинга; и да се прецени цялостната удовлетвореност на клиентите.

  Има различни начини за събиране на качествени данни, в зависимост от целите на клиента и темата. Резултатите от качествените изследвания са по-скоро описателни, отколкото прогнозни. Фокус групите и задълбочените интервюта, комбинирани с наблюдението на участниците, могат да идентифицират проблеми, засягащи удовлетвореността на клиентите по отношение на качеството на продукта, обслужването на клиентите, поведението на служителите.

  Нашите услуги за проучване на пазара могат да бъдат насочени към някоя от следните цели на нашите клиенти:

  · Разработка на нов продукт

  · Анализ на удовлетвореността на клиентите

  ·Представяне на проучването

   

  Mercatus предлага широк спектър от таланти за проучване на пазара, като Ви предоставя целия персонал, необходим за успешен проект за проучване. Нашият екип за пазарни проучвания включва:

   

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design