• 1. Отидете на Market
  2. Бизнес план и модел
  3. ROI


  B2B генериране на лийдове

  ПОЗВОЛЕТЕ НА НАШИТЕ B2B LEAD GENERATION ЕКСПЕРТИ да работят за Вашия екип.

  Mercatus предоставя многоканални услуги за генериране на интерес, което ще ви изведе пред целевите перспективи и таргет клиенти. С фокус върху качеството на услугите, ние ви гарантираме, че ще отделите време само за квалифицирани потенциални ваши бъдещи клиенти.

  Mercatus “Lead Generation” ви дава възможност да инвестирате в доказана, измерима и целенасочена маркетингова и продажбена кампания.

  Как работи

  1. Идентифициране на Вашите бизнес цели и модел

  Това е съществена част за създаването на кампания за генериране на клиенти, която доставя просто онова, от което се нуждаете и води до квалифицирани продажби.

  2. Планиране на кампанията

  Въз основа на вашите изисквания нашите експерти ще предложат план и кампания, предназначени да оптимизирате вашия бизнес.

  3. Открийте идеалните си купувачи и Целевите B2B вземащи решения

  Създайте, идентифицирайте и квалифицирайте целевата си аудитория. След това се свържете с тях с персонализирани и подходящи кампании за генериране на потенциални клиенти.

  4. Изпълнение

  След това нашият висококвалифициран екип предприема най-подходящата техника за генериране на клиенти, за да подобри вашите приходи и да намали разходите Ви.

  Ползи за Вас

  Преминете към пазарна стратегия

  Ние ще подготвим възможно най-краткия план на пазара чрез подобряване на процеса на продажби и управление на многоканален подход. Намалете времето си в търсенето на клиенти.

  Навлизане на пазара

  За Вашата марка (и), продукти и / или услуги в целевата ви аудитория.

  Изградете правилен многоканален подход за продажби

  Непрекъснатостта на повтарящите се ежедневни процеси осигурява постоянен поток от квалифицирани срещи, с които можете да изградите и утвърдите бизнеса си пред правилната аудитория.

  Съвременни инструменти за продажби

  С практически опит в най-иновативните приложения и инструменти на B2B, ние използваме подход, базиран на данни, за непрекъснато подобряване на обхвата на перспективите и привличане на повече възможности за Вашия екип.

  Да, искам да ускоря продажбите и маркетинговите си цели

  Резервирайте безплатна консултация с Mercatus, за да видите как можем да доставим насочени и квалифицирани B2B клиенти.

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design