• 1. Социална ангажираност
  2. Социален обхват
  3. Информираност за марката


   

  Digital Awareness

  Изградете своята дигитална идентичност и увеличете ангажираността на аудиторията чрез насочени маркетингови програми за съдържание

  Наличието на цифрова марка означава картографиране на наличността на Вашата целева аудитория в правилните платформи. Следователно е от съществено значение да има цифрово присъствие в целевия канал.

  Не е тайна, че социалните медии са идеална дигитална стратегия за насърчаване на вашия бизнес и повишаване на информираността. Потребителите достигат близо 3 милиарда активни потребители на социални медии, които се стремят да се ангажират и да се свържат с любимата си марка в социални мрежи. Всъщност една трета от хилядолетият всъщност предпочитат да общуват с бизнеса чрез социалните медии.

  Ключът към успешното разрастване на вашата марка в социалните медии е избора на правилните платформи, където вашата аудитория е най-активна и променя тази стратегия. Да, искате да установите присъствие в основните мрежи, но е важно да инвестирате по-голямата част от усилията си в сайтовете, които ще генерират най-добра възвръщаемост.

  Основни предимства на цифровата информираност

   

  Развитие на доверие и информираност за марката

   

  Насочете целевата си аудитория цифрово. Увеличете разпознаваемостта на марката и трафика на конкретни целеви страници

   

  Обогатете цифровия отпечатък на компаниите

   

  Повишаване на информираността чрез продажбата на социални медии

   

  Прозрачен модел, който може лесно да бъде измерен и мащабиран по размер и продължителност (Уникален проследяващ URL адрес)

   

  Един от най-важните инструменти за изграждане на дигитална марка е изграждането и разпространението на съдържание, което включва неща като уеб страници, блогове, имейли, социални публикации, видеоклипове и др. Не е възможно да имате цифрово присъствие без подходяща оптимизация на разговора и правилния тип съдържание.

   

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design