• 1. Превръщане на анализа на данните в действително
  2. Сегментиране
  3. Ускоряване гъвкавостта


   

  Dashboard Визуализация

  Business intelligence dashboards са визуален начин за представяне на вашите данни и филтриране на шума. Таблата за управление предоставят централно място за достъп на потребителите, взаимодействие и анализ на актуална информация, така че да могат да вземат по-интелигентни решения, базирани на данни. Добрият dashboard софтуер за управление ви позволява да наблюдавате и измервате ефективността и показателите в реално време и в движение.

  Защо да използвате табла за управление?

  Решенията на таблото позволяват на компанията да получи незабавен поглед върху своите данни, KPI, клиенти, производителност на продуктите, рентабилност на магазина и други. Те използват визуален подход, който е лесен за разбиране, което води до по-добро вземане на решения в цялата организация. Визуализирането на вашите данни не само ще ви помогне да разберете по-добре бизнеса си, но ще превърне размитата информация в история.

  По-специално визуализирането на вашите данни чрез business intelligence dashboards Ви позволява да:

   

  Определете и коригирайте негативните тенденции

   

  Измервайте ефективността на новоприети решения

   

  Управлявайте стратегията и целите на една организация

   

  Измервайте ефективността на магазините, продуктите или организацията като цяло

   

  Подобрете анализаторите благодарение на възможностите за визуализация

   

  Как работи визуализацията на таблото?

  Таблата за управление използват описателна статистика и авангардна визуализация на данни, за да изобразяват данните по прост и лесен за разбиране начин. Таблата за управление могат да бъдат както настройка онлайн за вземане на решения в реално време, така и създадени ръчно. След като таблото е настроено, данните просто се включват и информацията се визуализира.

   

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design