• 1. Работен процес, ориентиран към детайлите 
  2. Прилагане на най-добрите практики в индустрията 
  3. Посветеност и ангажираност към решаване на проблеми


  Техническа поддръжка

  Предоставяйки подходящата техническа поддръжка и съвети към вашите клиенти е единственият начин да подобрите изживаването на Вашите потребителите. 

  Когато вашите клиенти изпитват проблеми, те искат бързи отговори. Така екипът на MERCATUS е на разположение 24 часа в денонощието, като обхваща 35 езика. Заедно с нашите клиенти тренираме агентите си да имат отлични познания за продуктите и услугите, които дискутират.

  Техническа Експертиза

  Достъп до най-добрата в класа техническа поддръжка, базирана на ITIL

  Нашите експерти по обслужване на клиенти съчетават невероятно клиентско изживяване със установено ноу-хау в широк спектър от системи, инструменти, платформи и устройства. Можем да помогнем с:

  Ние предоставяме висококачествени решения в техническата поддръжка с добавена стойност. Ползите, които ще получите:

   

  Гъвкави модели на ценообразуване

  Разрастването на вашия бизнес никога не е било по-лесно благодарение на екип от специалисти, които могат да се адаптират към вашия бизнес модел. Нашият специализиран екип за технически съпорт може да ви помогне да отговорите на всичко - от отговори на заявки в онлайн чат до цялостна техническа поддръжка по електронна поща и отстраняване на проблеми

  Бъдете проактивни

  Всеки допир с клиенти е възможност за споделяне на мнения, съвети и трикове, преки пътища. Отделяме време да споделим онази информация, която дава възможност на Вашите клиенти да извлекат повече от  услугите Ви.

   

  Пълна прозрачност

  Ценим отзивите на вашите клиенти толкова, колкото ценим услугите, които предлагаме. Ние предлагаме ценни бизнес активи, които ви помагат да решите къде искате да отидете.

   

   

  Наемете най-добрите

  Успехът на нашите екипи за техническа поддръжка се основава на уникален процес за набиране на персонал, инвестиции в обучение и развитие, непрекъснат начин на усъвършенстване и силен акцент върху културното изравняване за всички членове на екипа.

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design