• 1. Отзивчивост и правилно обслужване
  2. Ефективна комуникация и спазване на KPI
  3. Професионален екип и високи стандарти за качество


  Грижа за клиента & Поддръжка

  Ние предлагаме на клиентите си с базата, инфраструктурата, хората, процесите и съвременните мултиканални технологии, които изграждат стойност при всяко взаимодействие във всички канали.

  Като се има предвид бързата дигитализация в индустриите, необходимостта компаниите да изградят смислени връзки със своите клиенти е много по-голяма. По този начин в MERCATUS се стремим да осигурим изключителна грижа за клиентите и да се съсредоточим върху всяка точка на контакт с клиента.

  Многоканално обслужване

  Използването на нашия универсален подход ще позволи на клиентите ви да взаимодействат с вашият бранд през всички възможни канали

   

  Глас

  Електронна поща

  Чат

  Социални медии

   

  Текст

  Уеб / самообслужване / ботове

  Видео

   

  Нашият многоезичен екип за обслужване на клиенти е на разположение 24/7/365 с комуникация на 35 международни езика

    

  Предимствата на аутсорсинга при обслужване на вашите клиенти:

  Задържане на клиенти

  Взаимодействието с клиентите дава възможност за укрепване на вашия бранд и развитие на отношенията с клиентите. С предлагането на точно и надеждно управление на взаимодействията с клиентите и проследяването на обратна връзка, можем да ви помогнем да изградите имиджа на вашата марка и да запазите клиентите си. 

  Постигане на оперативна и финансова ефективност

  Намаляването на разходите е най-честата причина за използване на външен кол център. Контактните центрове могат ефективно и ефикасно да управляват запитванията на клиентите Ви и свързаните с тях разходи чрез използване на канали с по-ниски разходи.

  Подобрете CX

  С множество допирни точки за взаимодействие с емпатичен агент за поддръжка на клиенти, всяко взаимодействие се усеща като безпроблемен разговор. Търсим онези моменти на истината и възможности, чрез които да задоволим клинетите си.

  Разнообразие от инструменти и технологии

  Компания, която се занимава с услугите на контактните центърове, разполага с различни инструменти като CRM и софтуер за продажби, както и с инструменти за одит на качеството. Те имат опит в използването им и вашите клиенти могат да се възползват до голяма степен от това. Алтернативата би била да закупите всички тези лицензи за софтуер и след това да обучите персонала си за това. Не много добра идея

  Лесна релокация

  Ако утре Вашият бизнес се разраства и имате нужда от повече хора, които да поемат обажданията, с аутсорсването на тази услуга, няма да срещнете предизвикателства. Mercatus поема тежестта да наема и обучава нови агенти, както и да борави с промените в потока на повиквания с лекота, тъй като имаме дългогодишен опит с тази услуга

  На разположение 24/7

  Чрез аутсорсването на обслужването Ви на клиенти си гарантирате, че потребителите ви ще бъдат обслужвани 24 часа в денонощието, без никакво прекъсване. Нереалистично е да се да се очаква такава отзивчивост от вътрешен отдел. В Mercatus можем да ви предложим тази гъвкавост, тъй като ние сме обучили служители, които имат дългогодишен опит с работата на ротационни смени

   

   

   

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design