• За нас

  Изпълняваме IT услуги и продажби на световно ниво

   

  Нашите професионалисти са разположени в няколко центрове за доставка в Европа - България и Украйна и центъра си във Великобритания и България. Така Mercatus дава възможност на своите клиенти да постигнат конкурентни предимства чрез, доставени навреме, бюджетни и висококачествени IT ресурси и продажби. Ние от Mercatus сме изцяло отдадени на нуждите на своите клиенти и поемаме отговорността да доставим най-подходящите IT услуги, което ни прави предпочитани дългосрочни IT аутсорсинг партньори.

  Успехът на Mercatus идва от там, че работим ексклузивно с опитни и проверени експерти, които предоставят най-високото възможно качество. Нашата основна компетентност е висококачествената разработка на софтуер, а нашите хора са най-важният ни актив. Най-голямото ни предимство е голям набор от опитни IT инженери и разработчици, готови да се присъединят към вашето дигитално пътуване.

   

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design