• Създайте свой собствен екип от квалифицирани експерти


  Научете повече

  Придайте мащаб на вашия търговски екип


  Научете повече

  Цялостно обслужване, което поставя клиентите на първо място


  Научете повече

  По-бързи решения, въз основа на данни и анализи


  Научете повече

  За нас

  Mercatus е бутикова компания, която предлага Аутсорсинг на ИТ кадри и цялостни решения за бизнесa във връзка с генериране на нови клиенти и растеж на приходите ; обслужване и подръжка на комуникация с клиенти; данни и анализ

  Ние подкрепяме компаниите в тяхната дигитална трансформация чрез споделяне на таланта и уменията на нашите IT & Sales специалисти. Качествените IT експерти, гъвкавите условия и прозрачността са ценностите, които най-много се оценяват от нашите партньори.

  Заедно се развиваме. Заедно променяме всичко. Заедно стартираме вашата дигитална революция.

  Повече

  Избрани клиенти

  Отзиви

  Testimonial Image

  Заради новите си клиенти трябваше да разширим екипа си за доставка. Трябваше ни надежден партньор, който да ни помогне да изградим Специализиран център за развитие и да го управляваме за определен период от време, преди да го прехвърлим към нас. МЕРКАТУС предостави офис пространство и пое общата отговорност за първата вълна от инженери, включително наемането, борда и управлението. Понастоящем Центърът за развитие е напълно работещ и MERCATUS продължава да предоставя разширени Workbench и BoT услуги, за да подкрепи нашите нови клиенти по целия свят.

  Мартин Цанов
  Director & Co-founder в Bizportal
  Testimonial Image

  Работя с Mercatus вече повече от 6 месеца и те надхвърлиха очакванията ни. Вслушаха се в нашите нужди и успяха да се съсредоточат върху дългосрочната визия на нашите проекти и доставиха висококачествени IT ресурси. Много съм доволен от тяхната работа досега и ще продължа да ги използвам в бъдеще.

  Иван Лекушев
  CEO в BGO Software
  Testimonial Image

  MERCATUS ни подкрепя от 2019 г. и сме много доволни от качеството на тяхната услуга. Те са много всеотдайни и взаимното доверие нарасна. Те са внедрили фокусирана върху крайния потребител програма, където чрез техните центрове в България и Германия са осъществили кампании за увеличаване на пазарния дял и увеличаване на нашите продажби.

  Камен Кънев
  General Manager в Lean Digital Solutions
  Testimonial Image

  По време на нашата работа с MERCATUS, техният екип демонстрира високи нива на професионализъм, точност и ефективност. Кампанията Lead Generation + LinkedIn имаше невероятни резултати дори през първите няколко месеца. Това ни помогна да подобрим нашите продажби в световен мащаб.

  Или Димитрова
  Director по Business Development в Pangea Localiz

  Нашата компания

  Our Company In Numbers Image

  IT центрове за компетентност

  Our Company In Numbers Image

  Международни клиенти

  Our Company In Numbers Image

  Глобални ИТ управлявани

  Our Company In Numbers Image

  Страни

  Технологии

  Този сайт използва бисквитки, за да оптимизира производителността за вас. Приемете, ако сте съгласни с нашата политика за бисквитки. Проверете ги тук .

  DevScale - Software development and design